Den Guddommelige Vilje


Gå til indhold

INTRODUKTION TIL STUDIEGRUPPER

STUDIEGRUPPER

 


I Danmark har der i flere år været personer, som har interesseret sig for den Guddommelige Vilje, som åbenbaret til Luisa Piccarreta, personer som udover at føle et personligt kald og søge vejledning udenlands også har ønsket at udbrede kendskabet til den Guddommelige Vilje i Danmark, bl.a. gennem at invitere foredrags- og retræteholdere til landet.

I 2009 blev der afholdt en retræte i den Guddommelige Vilje med fr. Robert Young O.F.M. fra USA. Som frugt af denne retræte etableredes to studiegrupper i Danmark; en i Svendborg og en i København. Disse studiegrupper har som overordnet leder fr. Robert, men ledes i det daglige af gruppernes medlemmer.

Møderne varer halvanden time og har en fast struktur og faste tekster - angivet af fr. Robert. Under møderne er der tid til stille refleksion, personlige kommentarer og samtale om det læste. Afhængig af forholdene lokalt er der mulighed for sakramental tilbedelse før - eller efter møderne.

Grundlaget er katolsk tro og praksis, men alle er velkomne til at deltage i studiegrupperne.Retur til indhold | Retur til hovedmenu